marți, 3 februarie 2015

CUTREMUR/Udrea a dat STATUL cu CRACII în SUS

Noi v-am spus că vine CUTREMURUL. Spunem din start că cine râde sau aruncă în derizoriu afirmaţiile Elenei Udrea despre Coldea, Ghiţă sau sumele de bani este un dobitoc. Sau, după caz, un tarat pesedist. Mai spunem, tot din start, că Elena Udrea nu este o victimă a lucrărilor oculte făcute de Coldea. Ea este doar o infractoare, o maimuţă care s-a crezut împărăteasă. Şi căreia mulţi, prea mulţi din ţara asta i-au pupat mânuşiţele şi i-au mirosit băşinile. Linguşind-o şi spunându-i că băşini aşa frumos mirositoare neam de neamul lor n-a mirosit. 

Ce spune însă acum cea care şi-a făcut revelioanele, Paştile, onomasticile, micile hârjoane şi marile confidenţe cu fostul şef al statului timp de 10 ani de zile NU sunt prostii. Afirmaţiile Elenei Udrea sunt de o gravitate îngrijorătoare, înspăimântătoare chiar. Chiar şi aşa cum sunt făcute ele, cu mijloacele unei minţi şi rudimentare şi răsfăţate în acelaşi timp, nu sunt mincinoase.
Dezvăluirile Elenei Udrea nu sunt altceva decât prima lopată băgată întru decolmatarea unui lăcoi de mizerie. Care ne arată ce minciună este acest MARE SRI, megamodernizatul şi occidentalizatul. La fel ca statutul de membru UE al României. În faţă vopsit gardul şi în spate leopardul. La fel ca întreaga clasă politică.
Dovadă stau cele 60 de milioane de euro CASH lăsate de Sebastian Ghiţă celui pe numele căruia a trecut principalele firme. Ca şi când i-ar fi lăsat două plase cu roşii aduse de mă-sa de la ţară. Dovadă stau cifrele mincinoase publicate de sondaje. Dovezi ale corupţiei generalizate din SRI stau bogăţiile acumulate de aproape toţi şefii SRI din judeţe din ultimii 25 de ani. Ei au fost primii adevăraţi BARONI. Ei au acumulat averi nejustificate. Ei controlează afacerile cu farmacii, cu mâncarea pentru bolnavii din spitale, cu topitorii, cu balastiere, cu, cu... Cu tot ce înseamnă ban pe ban şi evaziune grosolană. Aceşti şobolani, împreună cu şobolanii din politică, au răpit bunăstarea produsă de acest popor. I-a dat 500.000 Cocoş lui Ghiţă? În mod cert i-a dat. Însă cine-şi mai aduce aminte cum îi lua Băsescu apărarea lui Ghiţă când se duela cu Vântu pentru Realitatea TV? Doar noi?
Problema este foarte gravă. Se vede că sistemul este părăginit foarte adânc. Se duce acum o luptă pe viaţă şi pe moarte între cei care acţionează din interiorul SRI şi cei din afară. Nu e de râs, oameni buni.
Mai mult, spusele Elenei Udrea arată că şi noi ne mai înşelăm uneori. Pentru că am spus că Maior a fost demis de Klaus Iohannis. Nu, Maior n-a fost demis. Maior a fugit pur şi simplu din fruntea SRI ştiind ce urmează. N-a vrut să fie el cel care ţine în braţe o asemenea BOMBĂ.
Să mai pomenim şi despre cum s-or uita subordonaţii la Codruţa Kovesi după ce au auzit cu urechile lor cum spunea aia care sta toată ziua bot în bot cu preşedintele că şefa lor a fost negociată ca vita din Obor, la ceas de seară, între o fufă din Pleşcoi şi-un imbecil notoriu? Fostul asociat al cercetatului penal Şova şi partenerul de Dubai al protejatului lui Coldea, Sebastian Ghiţă.

3 comentarii:

 1. Cine esti tu mai delatorule ? Nu ai curaj sa te semnezi? Ce cauti tu aici sa imputi ,TOCMAI ACUM , relatiile SCMD cu Guvernul Romanie (nu al lui ma-ta ) ? Suntem foarte aproape sa adjudecam legea noastra a pensiilor
  militare (sau cum se va chema),sa ne recastigam ,dupa 4 ani de "lupte ", drepturile confiscate de mafia basista si vii tu sa infectezi iar totul . Tine-ti otravurile si prostia la tine in curte . Domnilor ,de la centru,v-am mai rygat si alta dat sa nu mai postati aici delatiuni ale derbedeilor,chiar daca sunt de la CNSC .Gh. Stanciu

  RăspundețiȘtergere
 2. Cine esti tu mai delatorule ? Nu ai curaj sa te semnezi? Ce cauti tu aici sa imputi ,TOCMAI ACUM , relatiile SCMD cu Guvernul Romanie (nu al lui ma-ta ) ? Suntem foarte aproape sa adjudecam legea noastra a pensiilor
  militare (sau cum se va chema),sa ne recastigam ,dupa 4 ani de "lupte ", drepturile confiscate de mafia basista si vii tu sa infectezi iar totul . Tine-ti otravurile si prostia la tine in curte . Domnilor ,de la centru,v-am mai rygat si alta dat sa nu mai postati aici delatiuni ale derbedeilor,chiar daca sunt de la CNSC .Gh. Stanciu

  RăspundețiȘtergere
 3. Candva, pe vremea noastra (si cred ca asa e si acum), cand se petrecea un eveniment deosebit, plateau toti factorii de raspundere, de la comandant pana la ultimul subordonat. Ma intreb de ce pentru toate matrapazlacurile, hotiile, escrocheriile si furturile petrecute pe timpul guvernarii Boc, nu-l ia nimeni la intrebari pe acest pitic lin.gau, care a girat prin incompetenta sa toate aceste neregull ? Mai ales ca la adresa sa exista un denunt al lui Gabriel Sandu, care a declarat ca i-a dat 300.000 euroi spaga. Chiar este atat de intangibil acest "ingeras" care ne-a facut nesimtiti? Dar basalaul, lui cand ii vine randul?

  RăspundețiȘtergere